Hey Bonny,
1. Voor de hardware prijzen zijn incl BTW
Je moet begrijpen dat ik hier helemaal geen marge op zet en dat ik er daarom ook geen garantie op kan geven. Als ik ze moet bestellen dan vraag ik daarvoor ook een aanbetaling van 100% omdat ik het niet zo makkelijk kan voorschieten op het moment. Het ophangen en bevestigen van de monitor moet je ook zelf regelen. Afhankelijk van de omstandigheden moet daar ook nog een beugel voor gekocht worden. Ik heb daar geen ervaring mee. Wel heb ik al uitgelegd welke producten geschikt zijn en een lage prijs hebben.
Ik ben even op zoek gegaan naar een geschikte monitor. Ik heb deze gevonden. Prijs € 349 voor een 43 inch 109.2 cm. (ik weet niet of dit past natuurlijk)
Daarbij hebben we een mini pc nodig om schermen aan te sturen. Per twee schermen kun je deze gebruiken. Kosten zijn € 160.

Verder heb je dan nog een muis en toetsenbord nodig daarvoor kun je deze draadloze gebruiken € 25

Hardware totaal scherm € 351 + PC  € 160 + toetsenbord en muis € 25 + ophangbeugels +/_ € 40 + kabels
Totaal rond de € 600 voor de hardware met één scherm
voor € 349 meer heb je dan 2 schermen.
2. Voor de software
Ik design 4 menuscherm die aanpasbaar zijn en via internet kan worden weergegeven op de verschillende locaties. Menuschermen kunnen lokaal of centraal worden aangepast en worden geheel op maat vormgegeven zodat het past bij jouw merk. De schermen kunnen sliden van een beeld naar een ander. dus de 4 menukaarten kunnen bewegen over bijvoorbeeld een of twee tv’s.
De prijs die ik daarvoor reken is € 30 ex dat is dus ongeveer € 37,50 incl BTW. 
 
Ik hoop dat het een aantrekkelijk voorstel vindt. Voor zover ik weet vindt je dit nergens goedkoper.

0
  0
  Winkelmand
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   doeye gratis drank pakket Get 50.00 off