Mousserend

Voor heerlijke Champagne, Cava of Prosecco moet je bij het Borreluur zijn. Een uitgebreide collectie is bij ons in de winkel te vinden of, indien niet voorradig altijd vlug te bestellen.

Whisky soorten

De meest uiteenlopende Whisky’s kunt u vinden bij ons. Kijk naar ons online assortiment en bestel! Mocht uw favoriete whisky er niet bij staan neem dan contact met ons op en wij kunnen het voor u leveren.

Wijnen uit de hele wereld

Wijnen vindt u bij ons vanuit alle hoeken van de wereld. Allemaal zeer prettig en concurrerend geprijsd en volop keuze. Kijk en bestel een van onze wijnen online en wij zorgen ervoor dat deze, indien mogelijk,

Wijn

Bier

Gedestilleerd

Streekproducten

Acties

Cadeaus

Welkom bij het Borreluur

Het Borreluur-Proeflokaal bevindt zich achterin onze winkel. Dit proeflokaal wordt door ons gebruikt om diverse proeverijen te organiseren. Denk aan Bier- Whisky- of wijnproeverijen. Het Borreluur-Proeflokaal is ook ideaal om, onder het genot van een hapje en drankje, uw een feestje/proeverij/of zakelijke presentatie te verzorgen. Wij maken graag een offerte voor u op maat! Bel of mail ons en wij nemen contact met u op.

Het Proeflokaal

Wij verzorgen en ontzorgen uw feest van A tot Z, van glaswerk tot complete organisatie. Neem contact op voor een offerte op maat.

Geschenken

Wij bieden een ruime keuze aan geschenkpakketten, van bier en wijn tot lokale likeuren. Kom langs of vraag advies voor een persoonlijk cadeau.

Aanbiedingen

Het hele jaar door bieden we speciale aanbiedingen op diverse dranken, van bekende merken tot unieke vondsten. Houd onze website in de gaten of bezoek onze winkel voor voordelige deals.

Ook zijn wij voor grotere bestellingen op afspraak geopend. Bel voor het maken van een afspraak naar: 040 – 252 58 56 of neem contact op via de website

Onze producten

Wij hebben altijd ZEER scherp geprijsde aanbiedingen speciaal voor u geselecteerd. Kijk regelmatig op onze aanbiedingssite en bestel uw favoriete drankjes daar extra voordelig!

Het Borreluur, uw gezellige slijterij in Eindhoven

Mouserend:

Voor heerlijke Champagne, Cava of Prosecco moet je bij het Borreluur zijn. Een uitgebreide collectie is bij ons in de winkel te vinden of, indien niet voorradig altijd vlug te bestellen in huis. Kijk naar ons online assortiment en mocht u niet het door u gewenste product kunnen vinden neem dan contact met ons op. Wij updaten en breiden ons online-assortiment continue uit, dus houd de website in de gaten.

Whisky:

De meest uiteenlopende Whisky’s kunt u vinden bij ons. Kijk naar ons online assortiment en bestel! Mocht uw favoriete whisky er niet bij staan neem dan contact met ons op en wij kunnen het voor u leveren, of kom gezellig langs bij ons in de winkel waar wij u van professioneel advies kunnen voorzien. Wij updaten en breiden ons online-assortiment continue uit, dus houd de website in de gaten.

Wijnen:

Wijnen vindt u bij ons vanuit alle hoeken van de wereld. Allemaal zeer prettig en concurrerend geprijsd en volop keuze. Kijk en bestel een van onze wijnen online en wij zorgen ervoor dat deze, indien mogelijk, nog dezelfde dag, bij u geleverd worden (binnen Eindhoven en omgeving) Wij updaten en breiden ons online-assortiment continue uit, dus houd de website in de gaten.

1
  • Item added to cart
1
Winkelmand
Springbank Whisky 10 years.
Price: 79.99
- +
79.99
    Apply Coupon
    Unavailable Coupons
    doeye gratis drank pakket Get 50.00 off